O nama


Kao jedan od vodećih dobavljača rashladne i klimatizacijske opreme, te originalnih rezervnih dijelova, nudimo tehnološki visokorazvijenu opremu renomiranih svjetskih proizvođača i time zadovoljavamo visoke europske standarde. 

Polonorth klimatizacija - O nama

POLO NORTH je svoje aktivno djelovanje započeo 1996. godine. Svojim se predanim radom i stalnim napretkom izborio za poziciju renomiranog poslovnog subjekta u području klimatizacije i hlađenja.

Prepoznatljivost je izgrađena korektnim odnosom prema kupcima, prisutnošću na lokalnim tržištima kroz vlastitu prodajnu mrežu i putem partnera, kao i kvalitetom robnih marki koje zastupamo.

Sjedište tvrtke je u prodajno-servisnom poslovnom prostoru u Puli, Trg na Mostu 1 - stari rotor- Punta. Tvrtka zapošljava 5 servisera / montera, 2 zaposlenih u komercijali i financijama, te vlasnika sa dugogodišnjim servisnim iskustvom. Djelujemo na području Županije istarske, a sa ugovornim partnerima na nivou RH. 

Klimatizacija

Klimatizacija

Nudimo klima urađaje za različite namjene, za grijanje i hlađenje, velike i male prostore, vrhunske kvalitete renomiranih inozemnih proizvodača kao što su PANASONIC, TOSHIBA, DAIKIN, GREE, FUJITSU i LG.

Ugostiteljska oprema

Peći i kamini

U mogućnosti smo ponuditi vam kvalitetne palete na peći i kamine iz bogate prodajne mreže renomiranog proizvođača Palazzetti. Pripremite se na vrijeme za nadolazeću zimu!

Sustavi grijana

Toplinske pumpe

Stojimo vam na raspolaganju prilikom projektiranja i odabira toplinskih pumpi za grijanje te grijanje vaših bazena. Obratite nam se sa povjerenjem!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nejasnoća ili vam je potrebna pomoć, slobodno nam se obratite!

Kontaktirajte nas

Proizvođači sa kojima radimo